Korkealaatuiset lämpöpumput Helsingistä koko pääkaupunkiseudun alueelle

Ota yhteyttä

Korkealaatuiset lämpöpumput Helsingistä koko pääkaupunkiseudun alueelle

Ota yhteyttä

Korkealaatuiset lämpöpumput Helsingistä koko pääkaupunkiseudun alueelle

Ota yhteyttä

Vuodesta 1994 asti toiminut perheyritys Ilma-Ahti Oy tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ja kestäviä lämpöpumppuja. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudun alueella. Meiltä saat myös ilmanvaihtoon liittyvät huolto- ja korjaustyöt sekä puhdistukset.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan lämpöpumpun!

Hanki käyttötarkoitukseesi sopiva lämpöpumppu ja ilmastoinnin jäähdytys

Yrityksemme on keskittynyt ilmalämpöpumppujen myyntiin.

Energiatehokkaalla ilmalämpöpumpulla saat sekä lämmityksen että jäähdytyksen niin kerros- kuin omakotitaloihinkin.

Meillä on myös laaja tietotaito isommista, esimerkiksi toimistotiloihin sopivista jäähdytyslaitteistoista. Ilmastoinnin jäähdytys antaa miellyttävän ympäristön työskennellä niin toimistossa kuin kotitiloissakin. 

Kauttamme saat myös helposti muut lämpöpumput. Meiltä voit siis pyytää tarjousta myös maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumpuista.

Ympäristöystävällinen maalämpöpumppu on monikäyttöinen ja helppohoitoinen. Se kerää tehokkaasti mm. maaperään varastoitunutta auringonlämpöä.

 

Ilma-vesilämpöpumppu sopii niin pienen kuin suuremmankin vesikiertojärjestelmällä varustetun kohteen lämmittäjäksi. Ilma-vesilämpöpumpun asennus on helppoa ja nopeaa. Säästät sen käytöllä myös lämmityskuluissa.

Anna ammattilaisen hoitaa lämpöpumppuasennus

Meiltä saat lämpöpumppuasennukset omakotitaloihin. Kun tilaat asennukset meiltä, voit olla varma siitä, että lämpöpumpun asennus on tehty kerralla oikein. Kun lämpöpumppu on oikein asennettu, se toimii energiatehokkaasti heti alusta alkaen. Tästä syystä asennus kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi.

Soita ja pyydä tarjous

Ilma-Ahti Oy myy ilmanvaihtolaitteiden suodattimia

Palveluihimme kuuluu myös ilmanvaihtolaitteiden suodattimien myynti, eli kauttamme voit helposti tilata myös isoja määriä laadukkaita suodattimia.

Koska suodattimien teho heikkenee ajan myötä, niiden säännöllisestä vaihdosta kannattaa pitää hyvää huolta. Jos suodatinta ei vaihda, ilmanvaihtolaitteen muut osat saattavat ennen pitkää rikkoutua. Rikkoutunut ilmanvaihtolaite aiheuttaa puolestaan paloturvallisuusriskin.

Kaikki valikoimamme suodattimet on huolella valittuja ja laadukkaita. Ne keräävät tehokkaasti pienhiukkasia ja ulkoilman epäpuhtauksia, katupöly mukaan lukien. Kaikki valikoimamme suodattimet on valmistettuja korkealaatuisista materiaaleista.

Kysy lisää suodattimista