Ilmanvaihtokanavien asennus ja ilmanvaihtokoneet Helsingissä

Ota yhteyttä

Ilmanvaihtokanavien huolto ja ilmanvaihdon huoltosopimukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Ilmanvaihtokanavien huolto ja ilmanvaihdon huoltosopimukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Ilma-Ahti Oy:ltä saat ilmanvaihtokanavien asennuksen kokemuksella ja laadukkaasti. Vaihdamme tarvittaessa myös ilmanvaihtokoneesi uuteen ja säädämme sen asetukset optimaalisiksi. Palvelemme Helsingissä, koko pääkaupunkiseudulla ja tarpeen mukaan myös muualla Suomessa. Urakoimme kaiken kokoisissa kiinteistöissä omakotitaloista teollisuushalleihin. Monet luottavat palveluumme myös ilmanvaihdon huolto- ja korjaustöissä sekä ilmalämpöpumppujen asennuksissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmanvaihtokanavien asennukset uudis- ja saneerauskohteisiin

Hoidamme ilmanvaihtokanavien asennukset sekä uudis- että saneerauskohteissa. Urakoimme kaiken kokoisissa kiinteistöissä, kuten omakotitaloissa, vapaa-ajan asunnoissa, liikerakennuksissa ja teollisuushalleissa. 

 

Asentajamme ovat kokeneita ja luotettavia ilmanvaihdon ammattilaisia. 

Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua. Esimerkiksi asennustyöt sisältävät aina työn suunnittelun, asiakkaan informoinnin, työn laadunvalvonnan, kattavat luovutuskansiot ja laitteiden käytön opastuksen

 

Asennamme vain tyyppihyväksyttyjä ja testattuja tuotteita. Niiden avulla varmistamme työmme laadun. Saat meiltä myös ilmanvaihtojärjestelmien erikoisosat, kuten kanttikanavat, läpiviennit, kokoojakammiot ja konelaatikot. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pientalojen ilmanvaihtokoneiden vaihdot

Uusimme myös pientalojen vanhat ilmanvaihtokoneet nykyajan vaatimukset täyttäviin, erittäin energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Voimme purkaa vanhan ilmanvaihtokoneen ja asentaa uuden tilalle avaimet käteen -periaatteella.

 

Suosittelemme, että yhdistät koneen vaihtamiseen ilmanvaihtojärjestelmän kokonaiskartoituksen ja tarvittavat korjaustyöt. Pystymme parantamaan energiatehokkuutta usein merkittävästi.

 

Koneen vaihdon yhteydessä kannattaa myös pyytää ammattilaisemme puhdistamaan ilmanvaihtokanavat ja säätämään venttiilikohtaiset ilmamäärät. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Milloin ilmanvaihtokone on hyvä vaihtaa?

Ilmanvaihdossa on korjattavaa, jos ilmanvaihto ei tunnu toimivan entiseen tapaan. Jos ilmanvaihtokoneesta kuuluu outo ääntä, voi olla aika vaihtaa laite. Toisinaan nykyisen laitteen korjaus riittää.

 

Ammattilaisemme selvittävät, mikä koneessa on vikana, ja onko aika vaihtaa se uuteen. Teemme kartoituksen, jonka aikana selvitämme vaihtoehtoiset ratkaisut ja niiden edellyttämät muutostyöt. Toisinaan ilmanvaihtokoneen vaihto saattaa edellyttää suuriakin putkimuutoksia.

Soita ja pyydä tarjous