Ilmanvaihtolaitteiden ja Ilmanvaihtokoneiden huolto sekä korjaustyöt Helsingissä

Ota yhteyttä

Ilmanvaihtokanavien huolto ja ilmanvaihdon huoltosopimukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Ilmanvaihtokanavien huolto ja ilmanvaihdon huoltosopimukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Tukesin hyväksymä kylmälaiteliike Ilma-Ahti Oy on varma valinta, kun haluat satsata tehokkaasti toimivaan ilmastointiin. Palvelemme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla – ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Olemme toimineet ilmanvaihtojärjestelmien parissa jo vuodesta 1994 asti, joten voit luottaa asiantuntevaan työskentelyymme. Meiltä saavat joustavaa ja asiakasystävällistä palvelua niin yksityiset kotitaloudet kuin yritykset sekä kiinteistöt, kaupungit ja talo- ja huoltoyhtiöt. Tarjontaamme kuuluu myös ilmalämpöpumppujen myynti. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia palveluja sinä tarvitset!

Ilmanvaihdon huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla

Saat meiltä kattavat palvelut ilmanvaihdon huolto- ja korjaustöihin. Tutkimme ilmanvaihdon viat tarkasti ja teemme tarvittavat huolto- ja korjaustyöt ripeästi. Voit myös halutessasi tehdä kanssamme huoltosopimuksen, johon kuuluu ilmanvaihdon säännöllinen määräaikaishuolto, kuten suodattimien vaihdot, ilmanvaihdon puhdistus- ja huolto sekä tarvittavat mittaukset ja säädöt.

Meillä on käytössämme toimintavarma ja nykyaikainen työvälineistö, jota käyttäen pystymme työskentelemään sujuvasti ja saamaan haasteellisemmatkin ongelmakohdat kuntoon käden käänteessä.

Ilmanvaihdon toimivuudesta kannattaa pitää huolta, sillä huonolla ilmanvaihdolla on vaikutusta muun muassa terveyteen ja asumisviihtyvyyteen. 

Ilmanvaihdon tarkka mittaus ja säätö

Jotta ilmanvaihto toimii ongelmitta, ilmamäärät täytyy mitata ja säätää ammattitaitoisesti. Mittauksella ja säädöllä varmistamme, että tulo- ja poistoilmavirtojen suhde on oikeanlainen. Tarkistamme myös, että alipainetaso on juuri kyseiselle rakennukselle oikea.

Kysy lisää

Ilmanvaihtokanaviston huolellinen puhdistus

Ilmanvaihtokanaviston puhdistus kannattaa teettää säännöllisesti kokeneella ammattilaisella. Ilmanvaihtokanaviston puhdistuksella huolehdit sekä sisäilman terveellisyydestä että paloturvallisuudesta. Ilmanvaihtokanaviston säännöllisellä puhdistuksella ennaltaehkäiset myös mahdollisten vikojen syntymistä. Puhdistettu kanavisto toimii tehokkaasti ja säilyy hyvänä pitkään.

Teemme myös ilmanvaihtokanaviston asennusta ja kuvausta.

Soita ja pyydä tarjous